Plats 11-20
11. Carme Ruscalleda***, 89,0 (36,0 på mat)
12. L'Osier***, Tokyo 88,5 (36,0 på mat)
13. Guy Savoy***, Paris 88,0 (36,5 på mat)
14. Jean Georges***, New York 87,5 (36,0 på mat)
15. Herman*, Köpenhamn 87,5 (36,0 på mat)
16. Akelare***, San Sebastian 87,5 (36,0 på mat)
17. Geranium*, Köpenhamn 87,5 (35,5 på mat)
18. Pied a Terre**, London 87,5 (35,5 på mat)
19. Marcus Waering**, London 87,5 (35,0 på mat)
20. Abac**, Barcelona 87,0 (36,0 på mat)
2 kommentarer:
Nu börjar det bli riktigt spännande! =)
Tack för en underbar blogg!! Inspirerande att någon gør något som man än så länge bara drömmer om!
Jag har en fråga. Efter har kollat igenom menyerna på många av alla de restauranger du har besøkt så blir jag lite konfunderad när jag kommer till Japan och kollar priserna?! På t ex Les Créations de Narisawa står det att en Dinner går lös på 21,000 JPY? Detta kan väl omøjligt stämma?!!
En annan fråga. Har du varit på Trio i Malmö? Denna restaurnag innehar ju ingen stjärna men anses ju ändå vara en av topp-krogarna i Sverige. Jag funderar nämligen på ett besøk om två veckor
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida