fredag 26 december 2008

Middag hos Hestons kompis Wylie.

Det har blivit mycket klassisk kokkonst i New York den här gången, av den enkla anledningen att många stjärnkrogar lagar klassisk lyxmat influerad av framför allt Frankrike och Italien. Ikväll blir det annorlunda. Ikväll ska vi på WD-50 på lower east side, New Yorks motsvarighet till The Fat Duck och El Bulli. Vi räknar alltså med en molekylär kväll! Wylie Dufresne heter kökschefen och ägaren och honom har jag följt på distans sedan hans tid på 71 Clinton Fresh Food och Jean Georges Vongerichten. WD-50 fick sin stjärna de året som Michelin gjorde debut i New York och har behållit den sedan dess. Det här ska bli riktigt kul! (Foto: Melissa Horn) 

Dinner at Heston's mate Wylie
This time, New York has revolved a lot around classical cookery, simply because many luxury restaurants cook classic luxury food influenced mainly by France and Italy. Tonight it's going to be different. Tonight we're heading for WD-50 at Lower East Side, New York's equivalent to The Fat Duck and El Bulli. We're expecting a molecular evening! The head chef and owner is called Wylie Dufresne and I've followed him from a distance since his time at 71 Clinton Fresh Food and Jean George’s Vongerichten. WD-50 received its star the year Michelin made its début in New York and has held on to it ever since. This is going to be more than fun!

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida