100 Michelinstjärnor i Expressen.
Vet inte om jag kan säga att jag läst särskilt mycket av TV-krönikören Anders Björkman på Expressen, men det han skrev om mig var ganska snällt, tack före det!
"Niklas mat" nystartade med den nu tv-vane kocken Niklas Ekstedt, ett kök hämtat från "Star wars", begriplig matlagning med små etiketter av typ "60 minuter/medelsvårt" och ett tema - i går lyx. Roligast var intervjun med helsingborgaren, som håller på att äta sig igenom 100 stjärnor på ett år. Han åker runt till krogar som fått stjärnor i franska Michelin-guiden, en hobby som kräver planering och pengar. På några smart bokade dagar i Paris, lunch och middag, satte han i sig 18 stjärnor. Totalkostnad för 100 stjärnor? Ungefär som en halvbra bil.Personligen hade jag också valt stjärnkrogarna.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida