torsdag 20 augusti 2009

Så ska det smaka F12.

Lunch på F12; torsk med räkor, pepparrot, citron, dill och lite skirat smör. Svårare ska det inte vara, varför krånglar man till det så ofta på F12? Måste också ge en eloge till Restaurangen på Oxtorgsgatan, en annan krog i Melkers imperium. Krystat koncept, helt i onödan, men det spelar ingen roll så länge maten är så här intressant och vällagad. Riktigt fina smaker!

5 kommentarer:

Blogger Starfood Scout sa...

Tycker att de luncher jag har ätit på F12 har varit bättre än middagarna. Maten är iofs mer avancerad på kvällstid men rätterna håller inte ihop. Luncherna är dock alltid mycket goda särskilt deras klassiska rätter. Deras s.k. innovativa mat håller inte samma nivå och är heller inte särskilt innovativa.

21 augusti 2009 kl. 02:34  
Blogger Lars sa...

Själv gillar jag F12 "old School" bäst.Slutet av 90- början på 2000-talet när det inte var så utstuderat och att det fick rocka ordentligt....Sista besöket av ett tiotal var häromåret då de hade börjat med småårätterna och minimalt var inte ens förnamnet: Självklart deras fräscha krispiga smaker men när 4 rätter har gått och man har ätit 9 tuggor innan man ska bli mätt på en övergigantiskt dessert. Den kvällen vandrade vi vidare för en "två:a" på Grill & för+dessert på Bon lloc, det var tider när man alltid kunde avsluta där och få ett grymt slut!

Har aldrig käkat lunch däremot:(

Var på Narisawa idag- de kom ihåg dig;)
Käkade du menyn på Lósier eller körde du allan? Står i valet och kvalet....

21 augusti 2009 kl. 08:04  
Blogger Stefan sa...

Jag håller med Lars, F12 var i en egen klass för 10 år sedan men sedan har det gått utför. Mest fokus verkar vara på vilken ny lampa och design det ska bli vid nästa omgörning av krogen. Har gått från en krog för matintresserade till att bli en krog för designintresserade...

21 augusti 2009 kl. 21:58  
Blogger Karin sa...

Hej.

Jag upptäckte långt efter det att jag börjat läsa din blogg att du är copywriter i Helsingborg, precis som jag. Det tyckte jag var ett roligt sammanträffande men det är inte därför jag skriver. Jag är också krogredaktör för Nöjesguiden i Malmö och av den anledningen skulle jag vilja ha kontakt med dig.

Vill du snälla maila mig på karin.ericson@nojesguiden.se

Hälsningar Karin

22 augusti 2009 kl. 10:34  
Blogger Pelle B sa...

Lars, jag är sent ute kanske. Jag lät chefen bestämma, och det gjorde han bra.

23 augusti 2009 kl. 13:14  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida